Ein Karton mit einem Motor-Bauteil und braunen Papierpolstern

KOMPAKT OCH SNABB PRODUKTNYHET

Nyheter 05.02.2019

  1. Företag
  2. Nyheter
  3. Nyheter 2019
  4. Kompakt och snabb produktnyhet

STOROPACK LANSERAR DET NYA FYLLNADSPAPPERSSYSTEMET PAPERplus® TRACK

Den nya maskinen från den Metzingen-baserade förpackningsspecialisten har utvecklats för tillämpningar där hög kapacitet och säkerhet är ett krav. PAPERplus® Track tillverkar fyllnadspapper på några sekunder direkt vid förpackningsstationen och levererar högeffektivt skydd med mindre material. Tack vare den stabila papperskvaliteten lämpar sig systemet utmärkt för medelstora till stora förpackningar med en vikt på 5–50 kg – den perfekta lösningen för leverans av reservdelar, elkomponenter och keramikprodukter. PAPERplus® Track har en kompakt storlek och precis som övriga fyllnadspapperssystem från Storopack kan den integreras i befintliga distributionslinjer. Det gör att PAPERplus® Track säkerställer optimala förpackningsprocesser och minskar processkostnaderna. Maskinen finns nu tillgänglig.

Perfekt anpassat för varje produkt
Fyllnadspapper används för att fixera och skydda transportgodset och även skydda det mot stötar. För ännu bättre produktskydd och effektivare användning av materialet kan fyllnadspapprets volym anpassas till varje specifik produkt. Ytterligare en fördel med PAPERplus® Track är den ytterst säkra skärfria tekniken: pappret perforeras, vilket gör att det är extremt enkelt att separera varje del av fyllnadspappret manuellt. Detta i sin tur minimerar mängden material som skärs bort.

Varje detalj hos PAPERplus® Track är inriktad på hastighet. Tack vare on-demand-funktionen producerar systemet automatiskt mer fyllnadspapper när detta har avlägsnats. Maskinen är även utrustad med en pekskärm och kan kopplas upp trådlöst mot internet. På så sätt kan systemet styras online från en extern plats med en smarttelefon eller surfplatta. PAPERplus® Track kräver väldigt lite underhåll, arbetar tyst och möjliggör snabbt och enkelt byte av papper.