In einer Lagerhalle unterhalten sich zwei Frauen und ein Mann

STOROPACK SOM ARBETSGIVARE

Ta chansen att bli del av Storopack-familjen. Läs mer om varför Storopack är rätt val för din framtida karriär.

  1. Jobba
  2. Storopack som arbetsgivare

FRAMGÅNG I YRKESLIVET GENOM ENGAGEMANG OCH ÖMSESIDIG UPPSKATTNING.

Om du vill bli del av ett företag som både utmanar och stöder dig, har du hamnat rätt hos Storopack. Det är nämligen precis vad vi gör i syfte att göra dig till vår mest värdefulla tillgång.  Nöjda anställda är trots allt bra anställda.

 

Storopacks anställda identifierar sig med företaget och dess målsättningar. De utmärker sig genom engagemang, initiativförmåga och flexibilitet. Om du pratar flytande engelska, har god social kompetens och är beredd att vidareutbilda dig, vill vi lära känna dig.

7 SKÄL TILL STOROPACK

FÖRDELARNA MED ETT FAMILJEFÖRETAG

De anställda hos Storopack drar fördel av styrkorna hos en familjeägt företag. Till dessa hör bland annat platta hierarkier, snabbt beslutsfattande, personlig kontakt med beslutsfattare och en bra arbetsmiljö. Hållbar ekonomisk förvaltning i flera generationer har bidragit till Storopacks långsiktiga framgång och till anställningstrygghet.

INTERNATIONELL STYRKA

Våra två affärsområden, molding och packaging, har en internationell inriktning. Global närvaro ger våra anställda variation i arbetet och erbjuder dem nya och spännande möjligheter till beslutsfattande och kontakt med kolleger på Storopacks anläggningar över hela världen.

BRETT PRODUKTSORTIMENT

Som innovativt företag ligger Storopack steget före sina konkurrenter med sina specialanpassade och flexibla skyddsförpackningar och tekniska formdelar. För att utöka detta försprång erbjuder vi ett brett produktutbud som garanterar omväxling och tematisk mångfald. Vi hittar lämpliga lösningar för alla behov och skapar därmed mervärde för våra kunder.

UTBILDNING: ATTRAKTIVA MÖJLIGHETER

Storopack ger sina anställda alla de verktyg som de behöver för att utvecklas på personlig nivå, fördjupa sina styrkor och skaffa sig nya kunskaper. Varje anställd kan välja passande fortbildning för att avancera i sin karriär.

FRI UTFORMNING AV ARBETSTIDEN

Storopack ger dig frihet att utföra dina arbetsuppgifter effektivt och med nödvändig kreativitet. Vi hittar rätt lösning för varje anställd, till exempel med flexibla arbetsmodeller för en bättre balans mellan arbete och privatliv.

GOD ARBETSMILJÖ

Ett vänligt arbetsklimat präglat av ömsesidig respekt och uppskattning bidrar till de utmärkta arbetsförhållandena hos Storopack. Detta demonstreras inte bara i det löpande samarbetet, utan märks även vid olika personalevenemang som anordnas på våra olika platser.

SOCIALT ENGAGEMANG

Som internationellt familjeföretag ser vi det som en självklarhet att engagera oss i sociala frågor och att ge tillbaka till samhället. Därför stöder vi sociala inrättningar världen över och fäster stor vikt vid att erbjuda våra anställda bra sociala förmåner.

VAD VI VÄNTAR OSS FRÅN VÅRA ANSTÄLLDA:

  • Engagemang och egna initiativ
  • Identifiering med företaget och dess målsättningar
  • Flexibilitet
  • Mottaglighet för vidareutbildning
  • Goda kunskaper i engelska
  • Social kompetens och intressen för andra kulturer