FYLLNADSPAPPER PÅ NOLLTID

Pressmeddelande från januari 2024

  1. Press
  2. Press meddelande
  3. Fyllnadspapper på nolltid

Storopacks nya fyllnadspapperssystem PAPERplus® Shooter³ kan bearbeta upp till 160 meter papper per minut.

Metzingen, april 2024. PAPERplus® Shooter³ är rätt val för alla som letar efter ett system som blixtsnabbt kan producera skyddsförpackningsmaterial för sin förpackningsprocess. Storopacks nya, ultrasnabba fyllnadspapperssystem kan bearbeta upp till 160 meter återvunnet papper per minut och tillverka fyllnadspapper för utfyllnad av tomrum i kartonger och perfekt skydd av fraktvaror. Storopack har kunnat öka produktionshastigheten för PAPERplus® Shooter³ med 20 meter per minut jämfört med föregående generation. Den kompakta, lätta maskinen är mycket användarvänlig och finns båda som fristående version och som bordsmodell, vilket möjliggör flexibel integrering i alla produktionsprocesser. 

Automatisk eller behovsanpassad produktion

 PAPERplus® Shooter³ erbjuder praktisk produktion av fyllnadspapper i önskad längd direkt vid förpackningsstationen. Fyllnadspappret skapar volym i kartongen och optimerar därmed dämpning och utfyllnad. Den lättanvända maskinen har tre driftlägen (automatisk, manuell och behovsanpassad), vilket gör det enklare än någonsin att skräddarsy produktionen av fyllnadspapper till specifika förpackningsprocesser. Tack vare justerbar höjd, ett huvud som kan vridas upp till 40 grader och integrerad skäranordning som automatiskt kapar av fyllnadspappret vid önskad längd, gör den praktiska fristående versionen arbetet mer ergonomiskt. 

Det extremt tillförlitliga fyllnadspapperssystemet PAPERplus® Shooter³ erbjuder inte bara snabb produktion, utan kräver också minimalt med underhåll, vilket säkerställer att företag alltid är på den säkra sidan med sin förpackningsprocess. 

 
 

PRESSKONTAKT

René Jochum
Communication Consultants GmbH
Breitwiesenstr. 17
D-70565 Stuttgart
T +49 711 97893-35

storopack@cc-stuttgart.de