ANVÄNDARVÄNLIGT LUFTKUDDESYSTEM FÖR OLIKA TYPER AV FILM

Pressmeddelande från 16.01.2024

  1. Företag
  2. Nyheter
  3. Användarvänligt luftkuddesystem för olika typer av film

Storopacks nya AIRplus® Mini Touch-maskin lämpar sig för olika typer av film och erbjuder snabb, intuitiv användning tack vare pekskärm, som kan placeras på fram- eller baksidan.

Metzingen, april 2024. AIRplus® Mini Touch från Storopack är ett riktigt allroundsystem och kan bearbeta olika typer av film med en bredd upp till 400 mm. Luftkuddesystemet levereras med en pekskärm, som kan placeras på maskinens fram- eller baksida. Tack vare skärmens intuitiva användargränssnitt konfigureras maskinen snabbt och enkelt. Det finns tre olika driftlägen: manuellt, längdberoende och automatiskt.  Maskinen har också ett förinstallerat bibliotek, så att användarna kan välja parametrar för enskilda filmtyper. AIRplus® Mini Touch är kompatibelt med alla COMFORT.PROTECT-moduler från Storopack.

Praktiskt och modernt

AIRplus® Mini Touch är den enda förpackningsmaskinen på marknaden som är utrustad med en pekskärm med justerbar position, vilket är en enorm fördel i samband med maskinkonfiguration och service. Även om maskinen är integrerad och mindre tillgänglig på alla sidor kan displayen placeras där den enkelt kan kommas åt. 

 

Presskontakt

René Jochum
Communication Consultants GmbH
Breitwiesenstr. 17
D-70565 Stuttgart
T +49 711 97893-35

storopack@cc-stuttgart.de