Eine Person steht an einer Verpackungsmaschine.

KOMPAKT OCH PRODUKTIV

Nyheter 08.03.2019

  1. Företag
  2. Nyheter
  3. Nyheter 2019
  4. Kompakt och produktiv

SYSTEMET AIRplus® DISPENSER OCH SYSTEMET AIRplus® ERGOFEED FRÅN STOROPACK EFFEKTIVISERAR FÖRPACKNINGSPROCESSEN

Förpackningsspecialisten Storopack har utvecklat två lösningar för att göra förpackningslinjer ännu produktivare. AIRplus® dispensersystem och AIRplus® Ergofeed centraliserar processen med att fylla kartonger med fyllnadspapper. De kompakta systemen utgör den perfekta lösningen för snabb och effektiv utfyllnad av tomrum i förpackningar samt fixering av transportgods i kartonger. Det ger en betydligt snabbare förpackningsprocess, minskar platsbehovet och ökar den totala produktiviteten.

Ergonomiskt och effektivt - AIRplus® Ergofeed

Systemet AIRplus® Ergofeed, som kan fås för Advanced- och Premium-modellerna, matar inte bara ut fyllnadspapper i mycket hög hastighet utan uppfyller även dina specifika krav – och kan anpassas optimalt till dina varor. Användaren anger helt enkelt önskad mängd fyllnadspapper som ska matas ut och delas av med ett knapptryck eller automatiskt (on demand) efter att fyllnadspappret avlägsnats. AIRplus® Ergofeed finns även som lift- eller behållarsystem för skräddarsydd integration i alla förpackningslinjer.

Användarvänlig och mångsidig - AIRplus® Dispenser

Ergonomiskt arbete tack vare användarvänlig konstruktion: fyllnadspappret är enkelt att mata in, medan dispensersystemet AIRplus® matar ut pappret med ett knapptryck – den bekväma perforeringen gör dessutom att det kan delas av med en hand. Dispensersystemet AIRplus® lämpar sig utmärkt för alla användningsområden och finns i tre varianter, nämligen Basic, Advanced och Premium.
  
  

VIDEOKLIPP